Vacatures

Het betreft hier vrijwilligerswerk.

vacature commissie Cultuur

Op zoek naar uitdagend vrijwilligerswerk binnen commissie Cultuur?

Commissie Cultuur organiseert binnen HEVO lezingen, cursussen, excursies, de leesclub en de schilderij exposities in de Ontmoeting. In samenwerking met de Evenementen commissie organiseren zij de zondagmiddag inloop en werken samen met de commissie Reizen.

Een van onze commissieleden stopt per 1 januari.

Wij zijn op zoek naar een enthousiast commissielid, die het leuk vindt om zelfstandig activiteiten te organiseren, verassende nieuwe ideeën heeft en ze ten uitvoer kan brengen.

Als je interesse of vragen hebt, kunt je contact opnemen met

Mecheline Heijmans

Tel nr 0636490944

Mail adres: mechelineheijmans@hotmail.com

Vacature(s) in Activiteitencommissie

De Activiteitencommissie is het aanspreekpunt voor de bijna 50 clubs in HEVO-verband (zie ook de HEVO website). In de commissie vormen de afzonderlijke leden de verbinding met een aantal clubs. Door het vertrek van enige leden en het toenemen van het aantal clubs heeft de commissie behoefte aan een of twee nieuwe leden. De commissie zelf vergadert ongeveer 6 maal per jaar. De inzet richting clubs is in belangrijke mate afhankelijk van ontwikkelingen binnen en ondersteuningsvragen vanuit de clubs. Heb je interesse neem contact voor een oriënterend gesprek met Jos van Raak (06-42282770 of jos.vanraak@live.nl)