Aftredend bestuurslid Tonny van Raaij

wordt bedankt met benoeming tot Lid van Verdienste

De Algemene Ledenvergadering van Seniorenvereniging HEVO Rosmalen heeft ingestemd met de benoeming van Tonny van Raaij tot lid van verdienste van HEVO.

Zij heeft in de zes jaren dat zij bestuurslid is geweest met veel succes een sterke impuls gegeven aan de interne en externe communicatie van HEVO. De overal herkenbare huisstijl is daarvan het meest zichtbare resultaat.

Zij heeft de medewerkers van de communicatiegroep weten te stimuleren om de verschillende media een professionele uitstraling te geven. De lof die haar tijdens de ledenvergadering werd toegezwaaid heeft ze dan ook zeker verdiend.

Ook haar inzet voor de sponsorcommissie en voor de nu al traditionele HEVO Fietsbridgedrive is op zijn minst opmerkelijk. Daarom mocht voorzitter Frank van Beers haar het certificaat ‘lid van verdienste’ overhandigen en haar een passend cadeau aanbieden.

Haar persoonlijk bijdrage aan de jongste communicatie-tak ‘Beeld en Geluid’ en aan de samenwerking met ROS-TV zal zij de komende jaren met enthousiasme voortzetten, ook al is ze geen bestuurslid meer. Het bestuur van HEVO wenst haar daarbij veel plezier.

Klik op "lees verder" voor de video.

Lees verder
Aftredend bestuurslid Tonny van Raaij