Update van de reiscommissie; april 2024

Dagtocht Voorlinden en Leiden vervalt en aandacht voor korte vakantie naar Drenthe

Museum Voorlinden en Rotterdam.

De dagtocht naar Voorlinden en Leiden op 1 mei gaat helaas niet door. Er zijn te weinig aanmeldingen. We wijzen u op een mooi alternatief, nl. de dagtocht naar Rotterdam op 7 augustus. U bezoekt dan de Euromast, de Markthallen en het depot van museum Boijmans van Beuningen. Klik hier: https://www.hevorosmalen.nl/1431/dagtocht-naar-rotterdam.html voor meer informatie.

 

Provinciereis Drenthe

In eigen land een korte vakantie? Dan is misschien de reis met Brabant Expres naar Drenthe iets voor u. U verblijft van 12 tot en met 15 augustus in het Brinkhotel Zuidlaren in de gelijknamige plaats. Een sfeervol hotel dat bekend is met senioren als gasten.

Op de heenweg bezoekt u Deventer en het Hunebeddencentrum in Borger. In de dagen tijdens uw verblijf gaat u naar gevangenismuseum Veenhuizen, Assen (vrije tijd), Frederiksoord (de Proefkolonie), Orvelte en Westerbork (museum en kampterrein).

De middag van laatste dag hebt u vrije tijd in Zwolle. In de avond na het diner staat een van de hoogtepunten van deze reis op het programma: de theatervoorstelling Het Pauperparadijs in het AFAS-theater in Leusden.

Klik hier: https://www.hevorosmalen.nl/1439/meerdaagse-reis-naar-de-provincie-drenthe.html of bel met Jan Jansen die u alles kan vertellen over deze reis: 06-51313707. Aanmelden voor 1 mei!!!

Update van de reiscommissie; april 2024